Welcome, Guest.

Autor Tema: Ex-Yu FM 15 (WIP)  (Posjeta: 4562 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Sloba

Ex-Yu FM 15 (WIP)
« : 26.07.2014, 13:40 »
Hteo sam da Vam predstavim neku svoju viziju ili plan za FM 15. Planiram isto 3 verzije i potrudiću se da to predstavim u narednom periodu kako bi to trebalo da izgleda. :)

Ex-Yu liga V.1

Kao i prošle godine bi svi klubovi. gradovi... bili pod Jugoslovenskom zastavom. Ipak, igrivih bi bilo tek nekoliko liga a ne 600+ klubova kao ove godine... razmišljam o opciji od 3-5..

1. Savezna liga SFRJ
2. Savezna liga SFRJ
1. Regionalna liga SFRJ
2. Regionalna liga SFRJ
1. Jedinstvena liga SFRJ

Što se tiče klubova, struktura takmičenja... budimo realni... naši klubovi su daleko iza ostalih u Evropi, Hrvatski čak i najbolji ali i dalje na amaterskom nivou u odnosu na ostatak Evrope ali sam ipak dao Hr prednost...

I otud i 1. liga broji samo 12 klubova... 2 će brojati 18 i biće jako zanimljiva za igranje...

Prvu sam takođe zamislio po sistemu da se igra po 2x pa se liga deli na dva puta i nakon toga će biti poznat šampion...

I po meni nije realno ubaciti Vardar ili Budućnost, to su amaterske ekipe koje ekipama iz San Marina daju jedva dva gola ! Isti slučaj s Vojvodinom, Željezničarom (koliko god ga ja voleo... mora se Sarajevu dati prednost i šampionima države... Slovenci su realno s najorganizovanijom ligom i zato i njima dva predstavnika...)

Znam da će biti i neko kome se ne svidi al sad stvarno idem najrealnije moguće a 2014 godina je... ekipe su jedno veliko ništa sve do jedne u evropskim okvirima i liga sa 16 klubovi bi bila čak nerealna kakav je kvalitet fudbala ovde...

p.s. Ako bude neki komentar vezano s tim tj ako se nađe neko pametan da komentariše neke događaje... ja svoje radove delim sa svima. A ovaj kao ni jedan drugi dodatak sl godine neće biti isključivo vezani za određeni forum. :)

Kad stignem predstavim Vam v.2 i V.3... :)
« Zadnja izmjena: 29.07.2014, 18:11 King Pablo™ »

Offline IgyNSCZ

Odg: Ex-Yu FM 15 [WIP]
« Odgovori #1 : 26.07.2014, 14:44 »
au brate pa mogao si vojvodinu ubaciti :thumbsdown:

Offline Sloba

« Odgovori #2 : 26.07.2014, 14:49 »
hahahha dobijam XXX komentara itd pitanja (ista pitanja kao ti što si postavio ) xD ahahah i pun mi inbox otkad sam objavio i na fb ovo xD

Pa evo da dam odgovor koji sam dao i jednom dečku:

Citat:
Druga liga. Saću da ti objasnim i zašto. Težio sam ka realnosti, a svi naši klubovi su jako slabi tj svi iz regiona. Hrvatski, Srpski... nivo amaterizma... ali Hrvati imaju prednost zbog boljih rezultata u Evropi. Sistem biranja ekipa je bio sledeći radi realnosti: 3 Hr ekipe kao najjače po koef od svih država. Slovenska liga je jako organizovana i zaslužuje dve ekipe. Zrinjski je šampion BIH, a hteo sam jednu sarajevsku ekipu da ubacim, ja i ako simpatizer Želje radi realnosti ubacio sam Sarajevo. Trenutno su bolji za nijansu. Iz Srbije samo večiti. Jako loši su ostali... eventualno Jagodinu ubacio ali dobro.. i šampioni Makedonije i Crne Gore. Vardar i Budućnost imaju samo staru slavu i ništa više. Ali će biti u drugoj ligi. Ali ono najvažnije jeste... da će ovo biti sporedan dodatak za one koji žele da igraju pod Jugoslovenskom zastavom. Pravi BOOM se sprema u vidu osnovne verzije ovog dodatka. Igraće se po uzoru na košarkašku... regionalna se igra tokom cele sezone a matične lige na kraju. U Evropu iz matičnih liga...
« Zadnja izmjena: 26.07.2014, 14:50 SlobaGrobar™ »

Offline Bijeli luk

« Odgovori #3 : 26.07.2014, 14:52 »
au brate pa mogao si vojvodinu ubaciti :thumbsdown:

ja ne vidim umjesto koga bi trebala biti vojvodina

Offline IgyNSCZ

« Odgovori #4 : 26.07.2014, 14:54 »
gacinovic,alivodic,ivanic,djuric,poletanovic radoja...bez problema bi igrali u bilo kom vecitom,dinamu ili hajduku
@luk umesto kopera bi mogla,ili sarajeva

Offline Sloba

« Odgovori #5 : 26.07.2014, 14:55 »
Jedino umesto Kopera, ali i taj Koper radi u boljim uslovima no Vojvodina.. ali iskreno... mislim da je Jagodina jača od Vojvodine.  :thumbsup:

Offline IgyNSCZ

« Odgovori #6 : 26.07.2014, 14:55 »
nije,ali jagodina ima fredija adua :love:

Offline King Pablo™

• El Patrón
  • Staff
  • *
  • Total likes: 3104
  • I don't play FM to win, I play for blood.
    • Awards
« Odgovori #7 : 26.07.2014, 16:12 »

Ova tema ide pod LOCK

Pravilo FM-Players forum je da kroz WIP (Work In Progress) predstavlja kako teku pripreme i izrade dodataka koje ISKLJUČIVO radi FMP ReSearch Team.

Pošto je ovaj dodatak vlasništvo drugog FM foruma/stranice ova tema će biti zaključana te se neće moći dalje pratiti napredovanje izrade ovog dodatka.

Kada ovaj ili bilo koji drugi dodatak koji nije vlasništvo FM-Players foruma bude završen autori istih će biti u mogućnosti da ih postavljaju na FM-Players forum uz prethodno odobrenje Admina ili Moderatora ReSearch dijela.

Hvala.
« Zadnja izmjena: 26.07.2014, 16:15 Ruffier™ »