Welcome, Guest.

Autor Tema: Kazne i Upozorenja  (Posjeta: 416 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline King Pablo™

  • El Patrón
  • Staff
  • *
  • Postova: 29790
  • Total likes: 3104
  • I don't play FM to win, I play for blood.
    • Awards
Kazne i Upozorenja
« : 26.10.2017, 09:25 »

KAZNE I UPOZORENJA
1. PREKORAČENJE BUDGETA (licitacije, transfer market, transferi lige, treninzi, kladionica)

1.1. Ukoliko netko prekorači budget izdaje mu se prva opomena.

1.2. Ukoliko član koji je licitirao za više igrača te ukoliko su njegove aktualne ponude prekoračile njegov budget uz uvjet da su te ponude ujedno i najviše oduzima mu se onaj igrač za kojeg je zadnjeg licitirao te isti pripada drugoj po redu ponudi.

1.3. Ovo pravilo vrijedi i za sva ostala prekoračenja budgeta (transfer market, transferi lige, treninzi, kladionica).

1.4. Ukoliko isti prekršaj napravi 2 puta ili dobije 2 upozorenja iz bilo koje točke za vrijeme sezone oduzima mu se 1 (bod) na tablici.2. KORIŠTENJE SUSPENDIRANIH IGRAČA

2.1. Ukoliko član lige u utakmici koristi suspendiranog igrača izdaje mu se prva opomena.

2.2. Ukoliko u toj utakmici član koji je koristio suspendiranog igrača ostvari pozitivan rezultat (neriješeno ili pobjeda) utakmica se registrira rezultatom 3-0 za protivnika.

2.3. Ukoliko u toj utakmici član koji je koristio suspendiranog igrača ostvari negativan rezultat (poraz) utakmica će se registrirati rezultatom kako je odigrana utakmica i završena.

2.4. Ukoliko igrač za vrijeme utakmice napravi 4 izmjene (dopušteno u iznimnim situacijama) izdati će mu se upozorenje, a rezultat utakmice odrediti će se sukladno točkama 2.2. i 2.3. ovog Pravilnika.

2.5. Ukoliko isti prekršaj napravi 2 puta ili dobije 2 upozorenja iz bilo koje točke za vrijeme sezone oduzima mu se 1 (bod) na tablici.3. KRIVO KREIRANJE UTAKMICE

3.1. Ukoliko kreator igre zamijeni domaćin/gost kažnjava se prvim upozorenjem.

3.2. Ukoliko kreator igre utakmicu završi pozitivnim rezultatom (pobjeda, neriješeno) utakmica se registrira rezultatom 3-0 za protivnika.

3.3 Ukoliko kreator igre utakmicu završi negativnim rezultatom (porazom) ostaje aktualni rezultat s tim da će se smatrati kako je odigrao domaćinsku utakmicu te prilikom idućeg susretanja istih protivnika bez obzira dali je trebao biti domaćin ili gost biti će gost.

3.4. Ukoliko isti prekršaj napravi 2 puta ili dobije 2 upozorenja iz bilo koje točke za vrijeme sezone oduzima mu se 1 (bod) na tablici.


4. EDITIRANJE POSTOVA

4.1. U licitacijama je najstrože zabranjeno editirati postove i svako editiranje/brisanje biti će kažnjivo.

4.2. U kladionici je najstrože zabranjeno editirati/brisati postove bez prethodnog odobrenja moderatora tog dijela natjecanja te svako editiranje/brisanje bez prethodnog dopuštenja biti će kažnjivo.

4.3. Ukoliko igrač prekršaj napravi prvi put dobiti će upozorenje.

4.4. Ukoliko isti prekršaj napravi 2 puta ili dobije 2 upozorenja iz bilo koje točke za vrijeme sezone oduzima mu se 1 (bod) na tablici.


5. OSTALA UPOZORENJA I KAZNE

5.1. Sve ono što nije obuhvaćeno pod točkama 1-4, a smatra se kršenjem pravila lige biti će sankcionirano najprije upozorenjem, a onda i kaznom u obliku oduzimanja bodova u tablici.

5.2. Ukoliko sudionik lige dobije 3. upozorenje uz već oduzeti 1 bod, oduzeti će mu se još 1 bod.

5.3. Ukoliko sudionik lige dobije 4. upozorenje uz već oduzeti 2 boda, oduzeti će mu se još 1 bod.

5.4. Ukoliko sudionik lige dobije 5. upozorenje uz već oduzeti 3 boda, oduzeti će mu se još 1 bod.