Welcome, Guest.

Autor Tema: Pravila FMP Super League  (Posjeta: 508 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline King Pablo™

  • El Patrón
  • Staff
  • *
  • Postova: 29790
  • Total likes: 3104
  • I don't play FM to win, I play for blood.
    • Awards
Pravila FMP Super League
« : 26.10.2017, 08:50 »

OPĆA PRAVILA
1. Igra se preko save moda.

2. Za igru je potrebno posjedovati originalnu verziju Football Managera.

3. U slučaju 5 službena rezultata u toku jedne sezone zbog neodigravanja utakmica, igrač se udaljuje iz natjecanja bez bilo kakve diskusije, a njegovu momčad preuzima drugi manager!

4. U slučaju kad ne možete da igrate možete pronaći igrača koji će vas zamijeniti, ali isti ne smije biti manager drugog kluba u ligi te o tome morate obavijestiti organizatora!

5. U slučaju odustajanja nekog od igrača iz lige bez valjanog razloga, tom igraču biti će zabranjen nastup u nekoj od narednih liga, a definitivno neće imati pravo da igra naredne godine FMP Super League, već će automatski biti stavljen na Listu Čekanja. Ukoliko igrač ima opravdan razlog odustajanja online tim će donijeti odluku o njegovoj kazni.

6. U slučaju da za klub kojeg njegov manager napusti organizator ne uspije pronaći nasljednika onda se donese sljedeće odluke :

a) Ako klub ostane bez managera i za njega ne bude pronađena zamjena, sve utakmice koje taj klub treba imati do kraja prvenstva kao i one koje je prije toga odigrao će biti registrirane rezultatom 3:0 za protivnike.
b) Momčad preuzima novi manager.

7. Sistem pozicije na tablici je zavisi od slijedećih pravila:

a) Pobjednik dobiva 3 boda, za neriješen rezultat dobiva se 1 bod.

b) Ako igrači budu poravnati po bodovima, na konačnoj tablici, onda se gleda međusobni skor i to po principu kup sistema (golovi u gostima).

c) Ako igrači i nakon toga budu poravnati onda se gleda gol razlika, ako i nakon gol razlike budu podjednaki igra se novi dvomeč po kup sistemu.(ako je potrebno i treći, četvrti... sve dok se ne dobije pobjednik).

8. Ukoliko primjetite neke nepravilnosti na sejvu, morate ih prijaviti prije nego što ga odigrate utakmicu, ali i vi morate dati argumentirane dokaze!

9. Igra se sa save-ovima koje ostave moderatori.

10. Suspenzije igrača se vrše na osnovu kartona i ozljeda o čemu ćete više pročitati u nastavku pravila.

11. Suspenzije vrijede odvojeno za ligu a odvojeno za kup. Dakle ako igrač bude suspendiran u kupu, ona ne vrijedi u ligi i obrnuto. U slučaju ozljeda je suprotno, odnosno igrač ukoliko je ozlijeđen, ozljeda mu vrijedi i u Ligi i u Kupu.

12. Presjeci sa izmjenama za novo kolo će biti napravljeni u 18:00, dan nakon otvaranja novog kola. Dakle ako je 2 kolo krenulo u ponedjeljak navečer, presjeci za 3 kolo će biti napravljeni najranije u utorak 18:00.
Ukoliko organizator lige igrom slučaja nije prisutan na forumu točno u 18:00 sati onog dana kada presjeci kola trebaju biti napravljeni, i bez njegovog posta koji glasi: "Presjek XY. kola" smatra se da je presjek kola napravljen!

13.Licitacije se ne mogu održati dok se cijelo kolo ne kompletira!

14.Odgođene utakmice se moraju odigrati redom po kolima od prvog do posljednjeg.

15.Odgođene utakmice igrate isključivo sa sejvovima od tog kola, u slučaju da neki link ne valja dužni ste da se obratite moderatoru.

16.Strogo je zabranjen bilo kakav vid varanja, ukoliko se isti i dokaže biti ćete automatski strogo sankcionirani!

17.Ukupni pobjednik FMP Super lige (3 sezone) će na kraju lige osvojiti vrijednu nagradu koju poklanja organizator natjecanja.

OSTALA PRAVILA


1. Kako bi sama tema bila preglednija, a i da bi bilo lakše i vama i nama, sva ostala Pravila su smeštena u svoje boardove. Ista su jednako važna kao i ona iznad i ispod te se moraju poštivati kao da se nalaze u ovoj temi!

Klikom na tekst ispod možete pročitati bilo koje od ostalih pravila:

Pravila (Odigravanje Utakmica)
Pravila (Suspenzije/Ozljede)
Pravila (Treninzi)
Pravila (Transferi)
Pravila (Budgeti/Bonusi)
Pravila (Kladionica)
Pravila (Licitacije)
Pravila ("FMP Super League Cup")
***Organizator natjecanja ima pravo da u toku samog natjecanja vrši izmjenu i dopunu pravila po potrebi.
Izmjena pravila ne može utjecati na kolo koje je u toku bez obzira na sve.
Sve izmjene pravila primenjuju se od narednog kola odnosno nakon onog kola kada su iste i uvedene.***

***Autorska prava posedjuje ISKLJUČIVO ''FM PLAYERS NET FORUM'' kao i članovi (King Pablo™, football-freak™ i  Sale92 koji su autori Lige u obliku u kojem je danas vidite!
Svako korištenje bilo kog segmenta ove Lige bez konzultacije i dozvole nekog od autora biti će tretirano kao krađa!
I strogo kažnjeno od Sports Interactive!***
« Zadnja izmjena: 26.10.2017, 09:05 King Pablo™ »